TimeTell Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET?

Volg een TimeTell cursus

 

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

CURSUS RAPPORTAGE – De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Tijdregistratie wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

DE EERSTVOLGENDE CURSUSDATA:

Tijdregistratie
Maandag 10 februari
Maandag 16 maart
Maandag 20 april
Maandag 11 mei
Maandag 8 juni
Maandag 29 juni

Functioneel Beheer
Dinsdag 11 februari
Dinsdag 17 maart
Dinsdag 21 april
Dinsdag 12 mei
Dinsdag 9 juni
Dinsdag 30 juni

PRAKTISCHE INFORMATIE

De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Hotel Den Haag-Voorburg tegen een gereduceerd tarief. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.