Referenties

“TimeTell is goed in te richten naar de verschillende bedrijfsprocessen”

Elektro Internationaal maakt sinds 2012 gebruik van TimeTell voor tijdregistratie. In eerste instantie werd TimeTell ingezet om werktijden te registreren in combinatie met de projectadministratie. Bij Elektro Internationaal wordt een flexibel rooster gehanteerd, werknemers mogen naar eigen inzicht bijvoorbeeld 4 x 9 uur en 1 x 4 uur werken. Op de werkvloer worden uren per project geregistreerd door middel van handscanners. Vanaf 2016 wordt er ook gekeken naar het aantal uren dat wordt besteed per project, in relatie tot de planning in TimeTell. Bart Ranke, Hoofd administratie/Controller bij Elektro Internationaal, geeft aan dat hij TimeTell een zeer flexibele applicatie vindt. “TimeTell is goed in te richten naar de verschillende bedrijfsprocessen, afhankelijk van hoe het voor een specifieke situatie het beste werkt.”

Lees meer…

Gemeente Amsterdam

Ingenieursbureau Amsterdam is verantwoordelijk voor de grond- weg- en waterbouw binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie.

Ruim 700 medewerkers gebruiken TimeTell om toekomstige uren in te plannen en daardoor een beter inzicht te krijgen op de werkdruk. Projectleiders kijken via de beschikbaarheidsschermen in TimeTell welke medewerkers eventueel binnen een bepaalde periode beschikbaar zijn om deel uit te gaan maken van hun project. Vervolgens gaan de projectleiders zelf met deze medewerkers het gesprek hierover aan. Als alles akkoord is, plant de medewerker deze werkzaamheden daarna zelf bij hem/haar in.

Lees meer…

Vos Logistics: “TimeTell is veelzijdig en betrouwbaar”.

Actueel

Vos Logistics is een onafhankelijke, Europese logistieke dienstverlener.
Zij leveren een breed scala aan transport- en klant specifieke logistieke diensten.

Inmiddels werkt Vos Logistics binnen de warehouses in Helmond, Oss en Roosendaal al geruim 8 jaar met 620 van haar medewerkers in TimeTell. Binnen de organisatie zijn er verschillende afdelingen die ieder op hun eigen manier TimeTell inzetten. TimeTell wordt ingezet om de activiteiten van medewerkers op een efficiënte manier te registeren, waardoor er nauwkeurige data beschikbaar is voor rapportages, die gebruikt worden om inzicht te krijgen van de activiteiten in de magazijnen maar ook voor urenverantwoording/tijdregistratie.

(meer…)

Voor ICTU is tijdschrijven van groot belang.

ICTU is van de overheid en werkt voor de overheid.

ICTU helpt overheden beter te presteren, digitale werkprocessen binnen en tussen overheden zorgen voor betere dienstverlening en meer efficiëncy. Het stroomlijnen van die processen en het werken aan een optimale uitwisseling van betrouwbare gegevens zorgt bovendien voor flinke kostenbesparingen.

Lees meer…

Gemeente Noordwijk: “Bij vragen is de TimeTell Helpdesk altijd goed bereikbaar en ligt de oplossing vaak binnen handbereik.”

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand.

De gemeente Noordwijk werkt al sinds 2009 met TimeTell. TimeTell heeft een koppeling gemaakt met MBR (Medewerker Basis Registratie), zodat alle gegevens en mutaties automatisch in TimeTell verwerkt worden. Ook draait TimeTell maandelijks een export uit van de uren & tarieven. Deze worden dan geïmporteerd in het financiële systeem CiVision Middelen voor verdere verwerking. Sinds 2013 wordt er bij de Gemeente Noordwijk ook gebruik gemaakt van Datafox klokken voor tijdregistratie.

Lees meer…

Onze klanten aan het woord

Hieronder een overzicht van referenties van diverse TimeTell klanten. In de referenties gaan zij verder in op hun ervaring met zowel de applicatie als de organisatie TimeTell.

Hanzehogeschool Groningen

Locatie: Groningen
Aantal gebruikers: 3.700
Branche: Onderwijs

Elektro Internationaal

Locatie: Woerden
Aantal gebruikers: 100
Branche: Industrie, handel & Logistiek

VOS Logistics

Locatie: Oss
Aantal gebruikers: 710
Branche: Industrie, handel & Logistiek

FleuraMetz

Locatie: Aalsmeer – De Kwakel
Aantal gebruikers: 830
Branche: Industrie, handel & Logistiek

star-shl

Locatie: Etten-Leur
Aantal gebruikers: 1.500
Branche: Zorg & Welzijn

UMC Utrecht - directie informatie technologie

Locatie: Utrecht
Aantal gebruikers: 675
Branche: Zorg & Welzijn

C-Job Naval Architects

Locatie:  Hoofddorp, Roterdam, Heerenveen, Nikolayev (UA)
Aantal gebruikers: 150
Branche: Zakelijke dienstverlening

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.