EuropeGermanBelgium

De beste wensen!

De feestdagen zijn achter de rug en we beginnen met een frisse start aan 2019. Wij wensen u een mooi en voorspoedig jaar!

Groei in 2018
Terugkijkend op 2018 kunnen we concluderen dat we een goed jaar achter de rug hebben. Net als in 2017 is ook in 2018 het aantal TimeTell gebruikers gegroeid. Er zijn nu 106.000 TimeTell gebruikers. Om aan de groeiende vraag te blijven voldoen, is ook het aantal medewerkers in 2018 verder gegroeid. In 2019 gaan nog twee nieuwe medewerkers van start. Hierover leest u meer in onze nieuwsbrief NewsTime. Nog niet aangemeld voor NewsTime? Klik dan hier. Benieuwd naar wie onze klanten zijn? Op onze klantenpagina vindt u een overzicht per branche.

Ontspanning
Naast hard werken vinden wij het belangrijk om af en toe te ontspannen met elkaar. Zo hebben we eind november met alle TimeTell kinderen Sinterklaas in ons kantoor in Voorburg morgen verwelkomen. Gelukkig waren er alleen maar brave kindjes en hebben alle kinderen een mooi cadeau gekregen. Vlak voor de kerst hebben we met alle collega’s het jaar afgesloten met een gezellig etentje buiten de deur. Op 2 januari hebben we met elkaar getoost op het nieuwe jaar tijdens een gezellige borrel op kantoor. Meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Op onze profielpagina stellen wij ons voor.

Samenwerking
Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking in 2019. Mochten we elkaar nog niet kennen of heeft u anderszins vragen, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Continuïteit online platform gegarandeerd met hosting partij ACC ICT

Wij kunnen ons het bijna niet voorstellen, en u vast ook niet, maar stel dat er zich een situatie voordoet waardoor TimeTell ophoudt te bestaan. Wat dan?

De gebruikersvereniging van TimeTell – TUG
Om de continuïteit van onze software in een dergelijk geval te waarborgen is de gebruikersvereniging TimeTell User Group (TUG) opgericht. TimeTell klanten kunnen lid worden van de TUG. TimeTell heeft een Escrow overeenkomst met de TUG. Mocht TimeTell ophouden te bestaan dan is middels deze overeenkomst de continuïteit van de software gegarandeerd. Maak gebruik van deze garantie en wordt vandaag nog lid.

Online platform gegarandeerd met hosting partij ACC ICT
Continuïteit is nu ook gegarandeerd voor ons online platform. Onze hosting partij ACC ICT heeft hun bestaande continuïteitsregeling uitgebreid en een Developers Edition ontwikkeld. Deze regeling biedt niet alleen continuïteit in het geval dat ACC ICT ophoudt te bestaan, maar ook als TimeTell weg valt. In onderstaand filmpje licht ACC ICT samen met ons verder toe wat deze regeling precies inhoudt. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

ACC ICT en TimeTell presenteren de Continuïteitsregeling, Developers Edition from ACC ICT on Vimeo.

Nieuw met TimeTell of een oude bekende?

VOLG EEN TIMETELL CURSUS EN HAAL ALLES ERUIT WAT ERIN ZIT

 

 

Drie momenten
Er zijn drie momenten waarop wij TimeTell applicatiebeheerders aanraden om een cursus te volgen.

  1. Uw organisatie gaat voor het eerst met TimeTell aan de slag. Deze cursus is verplicht.
  2. Binnen uw organisatie wordt een nieuwe applicatiebeheerder aangesteld.
  3. ‘Opfrismoment’. Het is onze ervaring dat veel opties en (nieuwe) mogelijkheden binnen TimeTell na verloop van tijd worden vergeten.

 

Een of twee dagen?

Op dag 1 van de cursus wordt er dieper ingegaan op het gebruik/’de voorkant’ van TimeTell. Op dag 2 is het programma gewijd aan het beheer van TimeTell. Bent u totaal nieuw met TimeTell dan is een tweedaagse cursus noodzakelijk. Bent u al goed bekend met het gebruik van TimeTell dan is alleen het volgen van dag 2 van de cursus vaak voldoende. Inschrijven kan eventueel per dag.

 

Inschrijven kan nog voor de volgende data

Op maandag is de cursus Tijdregistratie en op dinsdag is de cursus Functioneel Beheer.

 

Ik wil meer weten over TimeTell cursussen

TimeTell Informatiesessie 27 september jl. zeer geslaagd

Afgelopen donderdag 27 september jl. vond de TimeTell Informatiesessie plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Zo’n vijftig TimeTell klanten woonden de sessie bij. Deze goede opkomst, de prima sfeer en de aansprekende onderwerpen hebben bijgedragen aan het succes van de sessie.

Zo hebben de aanwezigen met elkaar en met de TimeTell medewerkers hun ervaringen kunnen delen in een ontspannen setting, onder het genot van een heerlijke lunch. Tijdens het plenaire gedeelte zijn diverse actuele onderwerpen de revue gepasseerd zoals TimeTell en AVG, de web oplossingen van TimeTell, de TimeTell Usergroup en TimeTell Declaratie.

 

TimeTell Plaza

Heeft u de Informatiesessie bijgewoond en wilt u alles nog eens rustig nalezen? Of was u niet aanwezig maar bent u wel nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op TimeTell Plaza. Hier vindt u de presentatie en relevante documentatie. Als TimeTell gebruiker heeft u toegang tot TimeTell Plaza via de Help knop in uw TimeTell applicatie. TimeTell gebruikers kunnen TimeTell Plaza overigens altijd raadplegen voor handleidingen, brochures en meer praktische informatie.

 

(Nog) geen klant, wel meer informatie?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze drie basismodules Tijdregistratie, Declaratie en Planning. Op de pagina Functionaliteit vindt u meer informatie over onze overige modules waarmee u een TimeTell pakket kunt samenstellen met precies de gewenste functionaliteit.

 

Contact?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te besproken of TimeTell de oplossing is voor uw organisatie. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens of u kunt het informatie aanvraagformulier insturen.

Kent u TimeTell Plaza al?

TimeTell Plaza is een handige portal vol praktische informatie voor TimeTell gebruikers. Via de Help knop in uw TimeTell omgeving kunt u doorklikken naar TimeTell Plaza.

Behalve handige Tips van de Helpdesk, vindt u er de Release Notes en Handleidingen van de laatste updates van TimeTell. Wilt u iemand attenderen op de mogelijkheden van TimeTell of bent u zelf nieuwsgierig naar andere modules? In TimeTell Plaza kunt u pdf-bestanden van TimeTell brochures openen en downloaden.

Daarnaast kunt u zich via TimeTell Plaza aanmelden voor NewsTime. Deze nieuwsbrief van TimeTell wordt vier keer per jaar verstuurd en bevat informatie over de ontwikkelingen omtrent TimeTell en leuke weetjes over onze organisatie.

Last but not least vindt u de Privacy verklaring van de TimeTell applicatie op TimeTell Plaza.

TimeTell cursus – nieuwe data beschikbaar

Applicatie beheerder TimeTell? Volg dan een cursus en haal het meeste uit uw TimeTell pakket. Na de zomer is er weer volop gelegenheid om een TimeTell cursus te volgen. Hieronder vindt u een overzicht van de data.

Cursus Rapportage
De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Functioneel Beheer wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

Cursusdata najaar 2018

Tijdregistratie:
Maandag 27 augustus
Maandag 17 september
Maandag 8 oktober
Functioneel Beheer:
Dinsdag 28 augustus
Dinsdag 18 september
Dinsdag 9 oktober

 

Inschrijven/meer informatie TimeTell cursus

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.