Seminar voor gemeenten en OD’s/RUD’s

Actueel

Seminar voor gemeenten en OD’s/RUD’s

Op donderdag 2 april vindt het TimeTell Seminar speciaal voor gemeenten, omgevingsdiensten en gemeentelijk diensten plaats bij het Van der Valk Hotel in Utrecht. Heeft u zich al aangemeld?

 

Unieke kans

Het seminar is een unieke kans om:

  • meer te weten te komen over wat TimeTell specifiek voor uw branche te bieden heeft. Onze consultant Florian Passchier geeft hier een uitgebreide presentatie/demo over.
  • ‘te gluren bij de buren’ aan de hand van klantcases voor en door klanten. Sprekers: Frans Vogel van de Gemeente Middelburg en Jurjen Roels namens Omgevingsdienst Twente.
  • ‘te gluren bij de buren’ door in contact te komen met branchegenoten.

 

Het programma

09:30 uur – Inloop met koffie & thee

10:00 uur – Presentaties: TimeTell voor gemeenten, omgevingsdiensten en gemeentelijke diensten. Met onder andere:

  • Presentatie door TimeTell consultant Florian Passchier.
  • Presentatie TimeTell klantencases ‘voor klanten door klanten’. Frans Vogel van de Gemeente Middelburg en Jurjen Roels namens Omgevingsdienst Twente.
  • Branche-specifieke tips & tricks.
  • Koppelingen met zaaksystemen en overige (ERP-)systemen.

11:30 uur – Netwerkmoment met koffie & thee met gebak.

12:00 uur – Einde

 

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

TimeTell draagt steentje bij

Actueel

TimeTell draagt steentje bij

Aan het eind van ieder kalenderjaar doen wij een donatie aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Dierenlot. www.dier.nu/

Australië
Gezien de verschrikkelijke situatie in Australië door de bosbranden en meer recent de overstromingen, en het dierenleed dat daardoor is ontstaan, hebben we besloten dit jaar ook een donatie te doen aan het IFAW. Op dit moment is het IFAW samen met lokale partnerorganisaties druk bezig met het helpen van wilde dieren in de getroffen gebieden. Klik hier voor meer informatie hierover. En klik hier voor een actuele update uit het veld.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

TimeTell behoort tot 50 Vitaalste Bedrijven!

Actueel

TimeTell behoort tot 50 Vitaalste Bedrijven!

Yes! TimeTell hoort bij de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland! Omdat wij vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij ons aangemeld voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Een stukje uit het persbericht over de bekendmaking van de 50 Vitaalste Bedrijven:

“Alle deelnemers van de zoektocht vulden de Lifeguard Energy Scan in, aan de hand daarvan is hun Net Vitality Score (NVS) berekend. Op basis van deze score is de lijst van 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland samengesteld. Deze vijftig bedrijven investeren het meest in het energieniveau van hun medewerkers en daarmee in een duurzaam succes voor de toekomst. Denk hierbij aan een hogere betrokkenheid van de medewerkers, minder verzuim en een betere teamsfeer.

“De zoektocht, die voor de zevende keer wordt georganiseerd, is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, in samenwerking met Lifeguard en Intermediair.”

“Vitale bedrijven zijn bewezen succesvollere ondernemingen en presteren op de lange termijn beter. Medewerkers die zich prettig voelen zijn niet alleen gelukkiger, maar ook minder vaak ziek en zelfs aantoonbaar productiever. ‘Als zorgverzekeraar geloven wij in vitale bedrijven. Met Het Vitaalste Bedrijf van Nederland willen we de koplopers op het gebied van vitaliteit een podium geven en andere bedrijven inspireren”, aldus Jean-Paul van Haarlem, ONVZ-bestuursvoorzitter.’” Het volledige persbericht leest u hier.

Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze prestatie en we gaan ons het komend jaar inzetten om zo vitaal mogelijk te blijven!

Meer weten? Geïnspireerd geraakt? https://www.onvz.nl/werkgever/vitaalste-bedrijf

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

De beste wensen voor 2020!

Actueel

De beste wensen voor 2020!

 
Wij wensen u een succesvol, maar bovenal gezond 2020!

 

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor TimeTell. Zakelijke gezien hebben we veel nieuwe klanten erbij gekregen, relaties met huidige klanten verstevigd, TimeTell 9 ontwikkeld en gereleased en we hebben ons team verder versterkt met een aantal nieuwe slimme collega’s. Kortom: ‘bring it on 2020!’ Maar ook op MVO-gebied hebben we in 2019 niet stil gezeten en dat gaan we in 2020 ook niet doen.

 

Gezond lichaam, gezonde geest

Wij hadden en hebben geregeld gezonde activiteiten en voedingsinitiatieven. Zo hebben wij iedere vrijdag salades bij de lunch en is er een tafeltennistafel, dartbord en een bescheiden fitnessruimte op kantoor. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals maandelijkse stretchlessen en gezamenlijke wandelingen. Vanmorgen, 2 januari zijn wij bijvoorbeeld het nieuwe jaar begonnen met een frisse nieuwjaarswandeling. Goed voor het lijf en de teamspirit!

 

Betrokken bij de wereld om ons heen

Op maatschappelijk vlak besteden we regelmatig aandacht aan goede doelen. Momenteel zijn wij donateur van Artsen zonder Grenzen. Afgelopen november hebben wij een aantal medewerkers van Artsen zonder Grenzen op kantoor uitgenodigd om ons meer te vertellen over hun activiteiten. Zoals u kunt begrijpen was het zeer indrukwekkend. Verder steunen wij geregeld kleinere initiatieven zowel in Nederlands als daar buiten.

 

Het milieu

Het dak van ons hoofdkantoor in Voorburg is bedekt met zonnepanelen. Hiermee voorzien wij in 60% van onze energiebehoefte. Voor de rest verbruiken we groene energie van eigen bodem. Verder scheiden wij ons afval en gebruiken wij gerecycled papier als we echt iets uit moeten printen. Hiermee willen wij ook wat het milieu betreft ons steentje bijdragen.

Sparren over uw softwareplannen voor 2020? Neem gerust contact met ons op. Ons Sales-team staat voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

TimeTell 9 seminar groot succes

Actueel

TimeTell 9 seminar groot succes

Informatief, sfeervol en nuttig

Afgelopen donderdag 21 en donderdag 28 november vonden de TimeTell 9 seminars plaats in respectievelijke Voorburg en Utrecht. Wij hebben het zelf als zeer prettige en nuttige bijeenkomsten ervaren. De feedback van de klanten was ook erg positief enthousiast. Zij geven aan een goed beeld te hebben gekregen van de nieuwe mogelijkheden in TimeTell 9.

In Voorburg mochten we bijna veertig klanten ontvangen op ons kantoor. Wij vonden het erg leuk om hen ons kantoor te kunnen laten zien en te laten kennismaken met onze werksfeer en cultuur. De presentatie werd goed ontvangen. Ook de informele Q&A die daarop volgde was erg geslaagd en onderwijl werd er genoten van de heerlijke Bossche bollen.

Ondanks het vreselijke weer en daaruit voortvloeiende verkeerschaos wisten bijna zestig klanten het Van der Valk Hotel in Utrecht te bereiken om de seminar bij te wonen. Sommige klanten moesten meer dan 200 km reizen om erbij aanwezig te zijn. Ook hier was de sfeer erg goed en was men zeer enthousiast over en nieuwsgierig naar de nieuwe functionaliteiten van TimeTell 9. Onder het genot van een heerlijk gebakje werd ook in Utrecht uitgebreid nagepraat.

 

Uitrol

Momenteel wordt TimeTell 9 uitgerold bij zowel online als on-premises klanten, zodat binnenkort alle TimeTell klanten de beschikking hebben over TimeTell 9. Zij worden of zijn hierover per e-mail geïnformeerd. Mocht u als klant nog technische vragen hebben, kunt u zich wenden tot de helpdesk. De contactgegevens vindt u hier. Voor overige vragen kunt contact opnemen met uw accountmanager. Contactgegevens vindt u op de contactpagina.

 

Seminar gemist?

Bent u TimeTell klant en heeft u de seminars niet kunnen bijwonen? Geen nood. De presentatie is terug te vinden op TimeTell Plaza (via de Help knop in uw TimeTell applicatie). Tevens vindt u op TimeTell Plaza uitgebreide documentatie over TimeTell 9. Zoals de Handleidingen en de Release Notes.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

TimeTell Helpdesk

Actueel

TimeTell Helpdesk

Support & Onderhoud

Wanneer u klant wordt van TimeTell krijgt u een Support & Onderhoudscontract. Dat houdt in dat u regelmatig software-updates krijgt en dat u gebruik mag maken van de Helpdesk. Diegene die binnen uw organisatie de TimeTell Cursus heeft gevolgd staat bij ons bekend als applicatiebeheerder en mag contact opnemen met de Helpdesk.

 

Applicatiebeheerder

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het van belang dat wij de juiste applicatiebeheerder hebben geregistreerd. Bent u niet zeker wie dit binnen uw organisatie is, of weet u niet of de juiste persoon bij ons geregistreerd staat, neem dan contact op met de sales afdeling.

 

Bereikbaarheid

De Helpdesk staat iedere werkdag van 9:00 – 12:30 uur en van 13:00 – 17:00 uur voor u klaar om u te helpen met functionele vragen of specifieke vragen over het gebruik van TimeTell die niet in de cursus zijn behandeld.

 

Nog twee tips

  1. Op TimeTell Plaza (bereikbaar via de Help knop in uw TimeTell applicatie) vindt u diverse handleidingen.
  2. Voor de Helpdesk is het in veel gevallen makkelijk als zij screenshots hebben van uw situatie of probleem in TimeTell. Daarom is het vaak handig om screenshots te mailen en te voorzien van uitleg.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?