Actueel

Data Pro wint Privacy Award

Data Pro is de winnaar van de Nederlandse Privacy Awards in de categorie bedrijfsoplossingen. De prijzen werden donderdag 28 januari – de Dag van de Privacy – uitgereikt op de Nationale Privacy Conferentie.

De Nederlandse Privacy Awards worden jaarlijks uitgereikt door Privacy First en ECP aan organisaties die privacy zien als een kans om zich positief te onderscheiden en die privacy-vriendelijk ondernemen. De jury noemt Data Pro in haar rapport “organisatorisch vernieuwend en praktisch toepasbaar”.

TimeTell is Data Pro gecertificeerd 
TimeTell beschikt sinds de zomer van 2019 als een van de eerste organisaties in Nederland over een Data Pro Certificate. Onze certificering is in 2020 ook weer hernieuwd. Hiermee tonen we aan dat wij ons als verwerker houden aan de Data Pro Code. NL Digital heeft in samenwerking met haar leden de Data Pro Code ontwikkeld: een concrete invulling van de eisen van de Avg. En is officieel goedgekeurd en erkend door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Deze gedragscode is specifiek voor verwerkers (data processors). Dit zijn IT-bedrijven die in opdracht van een ander data verwerken.

Meer informatie over TimeTell en informatiebeveiliging >>

Meer weten over de Data Pro Code >>

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?