Actueel

De beste wensen voor 2020!

 
Wij wensen u een succesvol, maar bovenal gezond 2020!

 

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor TimeTell. Zakelijke gezien hebben we veel nieuwe klanten erbij gekregen, relaties met huidige klanten verstevigd, TimeTell 9 ontwikkeld en gereleased en we hebben ons team verder versterkt met een aantal nieuwe slimme collega’s. Kortom: ‘bring it on 2020!’ Maar ook op MVO-gebied hebben we in 2019 niet stil gezeten en dat gaan we in 2020 ook niet doen.

 

Gezond lichaam, gezonde geest

Wij hadden en hebben geregeld gezonde activiteiten en voedingsinitiatieven. Zo hebben wij iedere vrijdag salades bij de lunch en is er een tafeltennistafel, dartbord en een bescheiden fitnessruimte op kantoor. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals maandelijkse stretchlessen en gezamenlijke wandelingen. Vanmorgen, 2 januari zijn wij bijvoorbeeld het nieuwe jaar begonnen met een frisse nieuwjaarswandeling. Goed voor het lijf en de teamspirit!

 

Betrokken bij de wereld om ons heen

Op maatschappelijk vlak besteden we regelmatig aandacht aan goede doelen. Momenteel zijn wij donateur van Artsen zonder Grenzen. Afgelopen november hebben wij een aantal medewerkers van Artsen zonder Grenzen op kantoor uitgenodigd om ons meer te vertellen over hun activiteiten. Zoals u kunt begrijpen was het zeer indrukwekkend. Verder steunen wij geregeld kleinere initiatieven zowel in Nederlands als daar buiten.

 

Het milieu

Het dak van ons hoofdkantoor in Voorburg is bedekt met zonnepanelen. Hiermee voorzien wij in 60% van onze energiebehoefte. Voor de rest verbruiken we groene energie van eigen bodem. Verder scheiden wij ons afval en gebruiken wij gerecycled papier als we echt iets uit moeten printen. Hiermee willen wij ook wat het milieu betreft ons steentje bijdragen.

Sparren over uw softwareplannen voor 2020? Neem gerust contact met ons op. Ons Sales-team staat voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.