Actueel

Is uw TimeTell applicatie helemaal up-to-date?

We brengen enkele malen per jaar updates uit van TimeTell. Hierin voegen wij nieuwe functionaliteit toe en lossen issues op die door onze klanten worden gemeld. In april hebben wij versie 8.8.0 uitgebracht, een grote update met veel verbeteringen. Versie 8.8.1 is inmiddels ook beschikbaar voor onze klanten.

Het belang van updaten

Als u nog op een oudere versie zit dan adviseren wij u om deze zomer te updaten naar versie 8.8.1. Zo kunt u gebruik maken van de verbeteringen die wij hebben toegevoegd en voorkomt u dat u te maken krijgt met issues die inmiddels al zijn opgelost.
Verder is het van belang dat u werkt met een recente versie om een beroep te kunnen doen op onze helpdesk. U kunt de update eenvoudig zelf uitvoeren. Uw applicatiebeheerder heeft hier al informatie over ontvangen. Als u hier vragen over heeft dan staat onze helpdesk voor u klaar.

Wat is nieuw in versie 8.8

In versie 8.8 hebben we naast diverse andere verbeteringen veel gedaan op het gebied van planning. 
Zo is er het nieuwe projectstatus scherm waarin u in één oogopslag kunt zien hoe uw projecten ervoor staan middels een “stoplichten” overzicht. Het plantakenscherm is sterk verbeterd met onder andere een tijdlijn weergave en het kleuren van plantaken. Feitelijk is het een variant op ons projectplanning scherm met meer vrijheden, zoals het vrij filteren, sorteren en kleuren van plantaken. Verder kunnen plantaken vrij geschoven worden in de tijd zonder afhankelijkheden met andere taken.
Het is nu ook mogelijk om het goedkeuren van verlof in twee stappen te doen waarbij eerst de teamleider akkoord geeft voordat het naar de manager gaat.
Het dagverwerkingsscherm voor tijdregistratie is nu ook beschikbaar in de webclient en kan tot acht kolommen met kloktijden en berekeningen weergeven.
Verder is het in de App nu ook mogelijk om declaraties goed te keuren.

Release notes

Uiteraard zijn er nog veel meer verbeteringen doorgevoerd in de 8.8 updates. U kunt alle wijzigingen terugvinden in de release notes op TimeTell Plaza (via menu Help in TimeTell).

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?