Actueel

Koole Terminals kiest voor TimeTell

Nieuws om trots op te zijn. Koole Terminals heeft voor TimeTell gekozen. Koole Terminals is een groot internationaal opslag- en transportbedrijf gespecialiseerd in plantaardige oliën en vetten, oleochemicaliën, wassen, biodiesel, basisoliën, chemicaliën en mineralen.

Gecharmeerd van de mogelijkheden
De keuze voor TimeTell is voortgekomen uit de overname van Odfjell Botlek door Koole Terminals. Odfjell Botlek werkte al jarenlang naar tevredenheid met TimeTell. Door de overname kwam Koole Terminals in aanraking met TimeTell en was erg gecharmeerd van de mogelijkheden. Mede door de complexere wensen op het gebied van tijdregistratie en de oplossing die TimeTell daarvoor biedt, wordt TimeTell nu bedrijfsbreed uitgerold.

Koppeling met AFAS
Ruim 650 medewerkers gaan TimeTell in combinatie met AFAS gebruiken. De gehele hr-administratie vindt plaats in AFAS. Door middel van een koppeling worden deze gegevens doorgezet naar TimeTell. TimeTell verwerkt vervolgens alle looncomponenten ten behoeve van de salarisafhandeling in TimeTell.

We zijn blij met dit mooie voorbeeld van bedrijfsspecifieke toepassing van TimeTell en kijken uit naar een prettige en lange samenwerking met Koole Terminals.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?