Actueel

Nieuwe webinars

Heeft u zich al aangemeld voor onze webinars in oktober en november?

1 oktober – Declaratie module

Afgelopen donderdag 1 oktober vond het webinar over onze Declaratie module plaats. Na een gedetailleerd demonstratie van onze senior consultant is er door de deelnemers uitgebreid van de gelegenheid gebruik gemaakt om vragen te stellen. Al met al was het een verhelderend webinar. Heeft u het gemist? Geen nood, er is een registratie van het webinar beschikbaar op TimeTell Plaza. Deze is bereikbaar via de Help-knop in uw TimeTell applicatie

TimeTell Plaza

 

29 oktober – Conversie naar TimeTell Online
Op donderdag 29 oktober geven we een webinar over de online oplossing van TimeTell. Gedurende het webinar wordt verder ingegaan op de conversie van TimeTell On-premises naar TimeTell Online. U krijgt een uitgebreide uitleg over alle ins en outs van de Online oplossing van TimeTell en wat een conversie van On-premises naar Online praktisch inhoud.

-> Aanmelden voor het webinar over TimeTell Online

 

Gemeente, Omgevingsdienst of Regionale Uitvoeringsdienst?
Houd dan uw mailbox in de gaten! Op donderdag 19 november geven we een webinar speciaal voor deze organisaties en diensten. U hoort wat TimeTell specifiek voor u kan betekenen en er wordt uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden van TimeTell die vooral relevant zijn voor uw branche.

TimeTell consultants

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?