Actueel

TimeTell 9 seminar goed bezocht

Informatief, sfeervol en nuttig

Afgelopen donderdag 21 en donderdag 28 november vonden de TimeTell 9 seminars plaats in respectievelijke Voorburg en Utrecht. Wij hebben het zelf als zeer prettige en nuttige bijeenkomsten ervaren. De feedback van de klanten was ook erg positief enthousiast. Zij geven aan een goed beeld te hebben gekregen van de nieuwe mogelijkheden in TimeTell 9.

In Voorburg mochten we bijna veertig klanten ontvangen op ons kantoor. Wij vonden het erg leuk om hen ons kantoor te kunnen laten zien en te laten kennismaken met onze werksfeer en cultuur. De presentatie werd goed ontvangen. Ook de informele Q&A die daarop volgde was erg geslaagd en onderwijl werd er genoten van de heerlijke Bossche bollen.

Ondanks het vreselijke weer en daaruit voortvloeiende verkeerschaos wisten bijna zestig klanten het Van der Valk Hotel in Utrecht te bereiken om de seminar bij te wonen. Sommige klanten moesten meer dan 200 km reizen om erbij aanwezig te zijn. Ook hier was de sfeer erg goed en was men zeer enthousiast over en nieuwsgierig naar de nieuwe functionaliteiten van TimeTell 9. Onder het genot van een heerlijk gebakje werd ook in Utrecht uitgebreid nagepraat.

 

Uitrol

Momenteel wordt TimeTell 9 uitgerold bij zowel online als on-premises klanten, zodat binnenkort alle TimeTell klanten de beschikking hebben over TimeTell 9. Zij worden of zijn hierover per e-mail geïnformeerd. Mocht u als klant nog technische vragen hebben, kunt u zich wenden tot de helpdesk. De contactgegevens vindt u hier. Voor overige vragen kunt contact opnemen met uw accountmanager. Contactgegevens vindt u op de contactpagina.

 

Seminar gemist?

Bent u TimeTell klant en heeft u de seminars niet kunnen bijwonen? Geen nood. De presentatie is terug te vinden op TimeTell Plaza (via de Help knop in uw TimeTell applicatie). Tevens vindt u op TimeTell Plaza uitgebreide documentatie over TimeTell 9. Zoals de Handleidingen en de Release Notes.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?