Actueel

TimeTell jubileum Trip Maastricht

TimeTell bestaat 30 jaar en om dat te vieren hebben we met alle collega’s een tweedaagse trip naar Zuid-Limburg gemaakt.

In de vroege ochtend van vrijdag 13 mei stond er een touringcar klaar om ons naar het zuiden van het land te brengen. Na een heerlijke culinaire stop in Roosteren arriveerden wij om 14u in Maastricht. Het was stralend weer dus we konden in korte broek en t-shirt beginnen aan het Flikken Maastricht-spel. Na dit bloedstollende spel waarbij we veel door de prachtige stad hebben gewandeld, smaakten de drankjes op het terras aan het Vrijthof heerlijk!

In de avond hebben we lekker gegeten aan het Onze Lieve Vrouwe Plein. Tijdens het diner hebben de medewerkers een mooi aandenken aan de directie aangeboden in de vorm van een bronzen beeld. Het beeld toont het cijfer 30 en symboliseert samenwerking en kracht. Zie foto hieronder.

Na het diner zijn er diverse kroegen bezocht en is het 30-jarige bestaan van TimeTell goed gevierd.

De andere morgen was het weer vroeg dag want de bus stond om 9u klaar om ons naar Valkenburg te brengen. Het was wederom stralend weer! In Valkenburg kon er een activiteit naar keuze worden gedaan: een scootertocht door het Heuvelland, een wandeling in en om Valkenburg of een spannende fietstocht door de mergelgrotten; grotbiken.

Het laatste gezamenlijke onderdeel van de trip was een gezellige lunch in het centrum van Valkenburg gevolgd door een heerlijk ijsje van de ijssalon. Daar vandaan zijn we met de bus weer terug naar het noorden gereisd en was de trip helaas alweer ten einde.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?