Actueel

Trots op samenwerking met Schenker Logistics Nederland

Schenker Logistics Nederland is de partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening. Moederbedrijf DB Schenker heeft wereldwijd 2.000 vestigingen in 130 landen en verbindt op deze manier alle belangrijke economische regio’s via transport over land, zee of door de lucht met elkaar. In Nederland beschikt Schenker over een netwerk van logistieke centra en kantoren op 15 locaties.

Angelina van den Enden – Teamleader Compensation & Benefits – en sinds 2013 werkzaam bij Schenker Logistics Nederland, vertelt over de samenwerking met TimeTell en Datafox. Sinds 2006 zet Schenker de software van TimeTell in voor urenverantwoording op projecten. In de jaren die volgden heeft Schenker de mogelijkheden van TimeTell verder benut met op dit moment tijdregistratiemogelijkheden op alle warehouselocaties binnen Nederland.

TimeTell maakt voor terminalregistratie gebruik van de hardware van Datafox waarmee de organisatie al jaren een succesvol partnership heeft. Op dit moment heeft Schenker Logistics Nederland meer dan 40 Datafox-terminals in gebruik binnen de verschillende locaties. Via deze terminals registreren dagelijks 3.000 medewerkers de aan- en afwezigheid. Deze gegevens zijn gekoppeld aan het HRM-systeem dat Schenker in gebruik heeft, dit maakt het verwerken van de uren gemakkelijk, temeer omdat in de warehouses verschillende diensten worden gedraaid. TimeTell berekent vanuit de tijdregistratie de juiste toeslagen.

De samenwerking tussen TimeTell en Schenker Logistics Nederland is op deze manier sterk geïntensiveerd.

De Datafox-terminals voor tijdregistratie zijn stabiel en betrouwbaar. Momenteel worden verschillende locaties binnen Schenker uitgerust met het nieuwste terminalmodel: de EVO 4.3. Deze terminal maakt het mogelijk naast de tijdregistratie tevens jobregistraties te verwerken. Op deze wijze is tussen Schenker Logistics Nederland en TimeTell een hechte samenwerking ontstaan.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.