Actueel

Webinar gemist?

Onze webinars zijn dé manier om alles over de (nieuwe) functionaliteiten van TimeTell te weten te komen. Heeft u er al een bijgewoond?

Helaas is het organiseren van onze anders zo drukbezochte informatie-sessies nu geen optie. Daarom organiseren we online webinars om onze klanten te voorzien van informatie over specifieke functionaliteiten in een nieuwe release of een bepaalde module.

Webinar gemist?
Op donderdag 23 april vond ons eerste webinar plaats, met als onderwerp TimeTell 9.0/9.1. Hierin werd een demo gegeven over nieuwe functionaliteiten die deze release te bieden heeft. Op donderdag 11 juni werd het tweede webinar gehouden. Deze keer kwamen de Planning mogelijkheden in TimeTell aan bod. Een zeer gewild onderwerp in deze tijd waarin zoveel mogelijk thuis wordt gewerkt. We waren verheugd te zien dat het animo voor beide webinars zeer groot was. Mocht u het toch gemist hebben, dan kunt u op TimeTell Plaza de registraties van de webinars bekijken. TimeTell Plaza is bereikbaar via de help-knop in uw TimeTell applicatie.

 Bent u er de volgende keer (weer) bij?
We verwachten in de toekomst meer webinars te organiseren. Data zijn helaas nog niet bekend. Houd uw mailbox in de gaten voor de volgende uitnodiging. Graag tot dan!

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?