Profielschets

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning (links inbouwen). In deze markt zijn we met meer dan 550 klanten en 120.000 gebruikers marktleider in de Benelux. Behalve in Nederland zijn we ook actief in België, Duitsland en Engeland. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met meer dan 30 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie van wie wij zijn en wat we doen.

 

Partners

Belangrijke partner voor het bieden van onze online oplossing is onze service Provider ACC-ICT uit Nieuwegein. Zij zijn zeer gedegen en professioneel en beschikken over ISO 9001-, ISO 27001-, NEN 7510 en ISAE 3402 certificaten. Hiermee wordt kwaliteit en informatiebeveiliging gegarandeerd. De Datacenters waar TimeTell wordt gehost, staan Amsterdam, Haarlem en Delft.

Verder heeft TimeTell vele partnerships met bedrijven op het gebied software, hardware en marketing. Wij werken met hen samen om een geïntegreerde bewezen oplossing aan onze klanten te kunnen aanbieden. Voor een complete lijst klik hier.

TimeTell User Group

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell User Group.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo zijn wij partner van Artsen zonder grenzen. Daarnaast steunen we regelmatig goede doelen met een eenmalige donatie. Recentelijk hebben wij een donatie gedaan aan Dierenlot en IFAW

Bij het uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten houden we rekening met het milieu. Zo hebben we bij de renovatie van van ons eigen pand goed geïsoleerd, opdat het zo min mogelijk energie verbruikt. Daarnaast is het pand is voorzien van 80 zonnepanelen, waarmee we in 60% van onze energiebehoefte kunnen voorzien. De overige 40% die we gebruiken is groene (zon, wind en bio) energie uit Nederland.