Profielschets

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 500 klanten en 110.000 gebruikers marktleider. Behalve in Nederland zijn we ook actief in België, Duitsland en Engeland. Daarnaast wordt TimeTell regelmatig grensoverschrijdend uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een financieel gezonde en groeiende onderneming. De aandelen zijn in handen van het management.

Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie van wie wij zijn en wat we doen.

 

Missie & Visie
MISSIE

Doel van de onderneming is een gezonde bedrijfsvoering, die groei mogelijk maakt en continuïteit waarborgt voor zowel klanten, medewerkers als aandeelhouders.

VISIE

Tevreden klanten en arbeidsvoldoening zijn belangrijk voor ons. Dat zijn onze primaire drijfveren en zorgen ervoor dat wij enthousiast en gemotiveerd blijven. Randvoorwaarden zijn een prettige werksfeer en goede samenwerking met onze klanten en relaties.

TimeTell User Group

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell User Group.

Daarnaast is TimeTell actief lid van Nederland ICT, de branchevereniging voor de ICT Branche.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo zijn wij donateur van Artsen zonder grenzen. Daarnaast steunen we regelmatig goede doelen met een eenmalige donatie. Recentelijk hebben wij een donatie gedaan aan Biblionef. Biblionef vindt dat kinderen overal ter wereld de kans moeten hebben om te lezen en daarom helpen zij wereldwijd bij de ontwikkeling van kinderen in achterstandsgebieden, die weinig of geen toegang hebben tot leesmateriaal.

Daarnaast streven wij er bij TimeTell naar bewust met onze omgeving om te gaan. Dit doen wij door zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, is ons kantoorpand voorzien van zonnepanelen, scheiden wij ons afval, gebruiken we gerecycled papier en er is geïnvesteerd in energiezuinige temperatuur regulatie apparatuur. Meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik dan hier om naar de site van de stichting MVO Nederland te gaan.
CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.