Profiel

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT-organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met software-oplossingen voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 550 klanten en ruim 125.000 gebruikers marktleider in de Benelux. Behalve in Nederland zijn we ook actief met eigen vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met meer dan 35 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Korte kennismaking

Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie van wie wij zijn en wat we doen.

 

TimeTell Opening

Video niet zichtbaar? Klik dan hier.

Partners

Belangrijke partner voor het bieden van onze online oplossing is onze service provider ACC-ICT uit Nieuwegein. Zij zijn zeer gedegen en professioneel en beschikken over ISO 9001-, ISO 27001-, NEN 7510 en ISAE 3402 certificaten. Hiermee wordt kwaliteit en informatiebeveiliging gegarandeerd. De Datacenters waar TimeTell wordt gehost, staan Amsterdam, Haarlem en Delft. Verder heeft TimeTell vele partnerships met bedrijven op het gebied software, hardware en marketing. Wij werken met hen samen om een geïntegreerde bewezen oplossing aan onze klanten te kunnen aanbieden. Voor een complete lijst klik hier.

TimeTell UserGroup

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell Usergroup (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell Usergroup.

NLdigital

TimeTell is actief lid van deze brancheverening, die de belangen van de Nederlandse IT-bedrijven behartigt. Wij hanteren de NLdigital leveringsvoorwaarden en hebben als één van de eersten het DataPro Certificaat ontvangen. Hiermee kunnen IT-organisaties aantonen, dat zij alle benodigde acties in het kader van de AVG (GDPR) hebben uitgevoerd. Zo hebben wij een ‘Data Pro’ verwerkersovereenkomst opgesteld, is er een datalekken protocol en is TimeTell opgenomen in het Data Pro register.

Meer weten over onze Hosting & Beveiliging? Klik hier dan hier. Meer informatie over het Data Pro Certificaat vindt u hier.

Goede doelen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo zijn wij partner van Artsen zonder grenzen.

Daarnaast steunen we regelmatig goede doelen met een eenmalige donatie. Recentelijk hebben wij donaties gedaan aan drie goede doelen. De keuze is gemaakt op basis van de input van onze medewerkers.  

Duurzaamheid

Bij het uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten willen we zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Zo hebben we bij de renovatie van ons eigen kantoor in 2016 ons pand goed geïsoleerd, opdat het zo min mogelijk energie verbruikt. Hierdoor hebben we voor het pand het hoogste energielabel (A) verkregen. Daarnaast is het pand is voorzien van 80 zonnepanelen, waarmee we in 60% van onze energiebehoefte kunnen voorzien. De overige 40% die we gebruiken is groene (zon, wind en bio) energie uit Nederland. Verder zijn er vele kleine maatregelen, waarmee we de ecologische voetafdruk van onze activiteiten zo klein mogelijk willen houden. Zo kiezen steeds meer collega’s voor een elektrische auto en zien we, ook in het kader van de gezondheid, dat er veel wordt gefietst en gewandeld.

Meer weten over TimeTell?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Of wilt u meer weten over onze software oplossingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen (070 3114811) of het informatie aanvraag formulier invullen.