Overige diensten

Alleen goede software is niet voldoende voor een goede eindoplossing. Daar is ook een goede organisatie-specifieke implementatie voor nodig. TimeTell wordt door middel van parameters aangepast aan de eisen en wensen van uw organisatie en geïmplementeerd door betrokken en ervaren consultants. Zo wordt er optimaal resultaat geboekt met TimeTell.

MAATWERK RAPPORTAGES

Indien gewenst kunnen wij maatwerkrapportages voor onze klanten bouwen. Dit doen wij met behulp van de Rapportage module.

KOPPELINGEN

TimeTell kan gekoppeld worden met andere applicaties. Er kan zowel geïmporteerd als geëxporteerd worden. Onze consultants kunnen dit in samenwerking met de opdrachtgever realiseren. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van koppelingen. De meest gevraagde koppelingen zijn:

+
ADP
+
Afas
+
Centric
+
Microsoft
+
Oracle
+
Exact
+
SAP
+
TOPdesk
+
Peoplesoft
+
Pink Roccade
+
Raet
+
Unit4
+
Visma
Conversie en herinrichting

Na verloop van tijd dienen klanten over te gaan naar een nieuwe versie van de software. Men is dan verzekerd van een up to date versie die volledig ondersteund wordt. Veel klanten vinden het prettig bij deze conversie ondersteund te worden door een TimeTell consultant. Vaak wordt dit moment ook benut om de inrichting van TimeTell te evalueren en soms wordt dan besloten de applicatie opnieuw in te richten en dan ook meteen gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten die met die release ter beschikking zijn gekomen.

Applicatiebeheer

Indien er geen capaciteit of deskundigheid in huis is om het functioneel applicatiebeheer van TimeTell uit te voeren, kan er een TimeTell consultant ingehuurd worden voor een paar uur in de week. Dit kan een combinatie zijn van lokaal en remote support. Voor een vast bedrag per maand is de support verzorgd en bovendien zorgt TimeTell voor vervanging indien de consultant verhinderd is. De continuïteit van de support is zo gegarandeerd.

Projectleiding

Wij hebben veel ervaring met het implementeren en uitrollen van TimeTell. Klanten kunnen hiervan gebruik maken door een projectleider in te huren die verantwoordelijk wordt voor het implementatietraject.