TimeTell fysiek klok urenregistratie TimeTell

Maakt uw organisatie gebruik van (soft-)klokken en/of is er sprake van chronologisch tijdschrijven? Dan is het dagverwerkingscherm echt iets voor u. Mocht u er nog geen gebruik van maken natuurlijk.

In het dagverwerkingscherm kunt u massaal klokboekingen en berekeningen inzien, controleren en indien nodig corrigeren. Dit is vooral handig wanneer de boekingen per dag worden verwerkt. Het scherm toont voor een selectie van medewerkers een overzicht van de roostertijden, de kloktijden, de afwezigheidsuren en de berekeningen per dag.

Klokboekingen kunnen in dit overzicht aangevuld of gecorrigeerd worden. In het configuratieprofiel kan opgegeven worden welke berekeningen zichtbaar zijn in dit scherm en of ze gecorrigeerd mogen worden. Berekeningen waarop een correctie is toegepast zijn rood gemarkeerd.

U kunt de weergave van het scherm aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk boekingen per dag te tonen of alle boekingen van een week, gegroepeerd per medewerker.

Iets voor uw organisatie? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw account manager of stuur een mail naar sales@timetell.nl