Het belang van het updaten van uw On-premises omgeving

Indien uw TimeTell-omgeving lokaal op uw eigen server draait (On-premises) dan dient u zelf minimaal 1x per jaar de updates uit te voeren die wij uitbrengen. U ontvangt per e-mail bericht zodra er een update beschikbaar is. Alle updates zijn tevens terug te vinden in de downloadsectie op deze website: Contact > Downloadsectie Klanten.

Er zijn drie hoofdredenen waarom het updaten van uw On-premises omgeving belangrijk is:

 1. Veiligheid – De technische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid volgen elkaar snel op. Met onze updates zorgen wij dat uw TimeTell-omgeving helemaal bij is op het gebied van veiligheid. Dit draagt bij aan de AVG-doelstellingen.
 2. Support van de helpdesk – In de SLA is vastgelegd dat een On-premises TimeTell omgeving minimaal 1x per jaar ge-update moet worden. Indien dat niet het geval is en u neemt contact op met de Helpdesk, kunnen zij u verzoeken eerst uw omgeving te updaten naar een hogere versie van TimeTell. In veel gevallen is het betreffende euvel daarmee ook meteen verholpen.
 3. De nieuwste functionaliteiten – Door het updates beschikt u over de nieuwste functionaliteiten in TimeTell. Wij zijn altijd op zoek naar nog slimmere oplossingen op het gebied van tijdregistratie, declaratie en planning. Met iedere (grote) update komen er nieuwe functionaliteiten beschikbaar.

Overstappen naar TimeTell Online?
TimeTell is ook beschikbaar als Online oplossing. Indien uw bedrijfsvoering het toelaat is dit wellicht iets voor uw organisatie. Bij TimeTell Online draait uw TimeTell omgeving niet lokaal op uw eigen server maar online op de servers van onze hosting partner ACC ICT.

De toekomst is online en dat is ook zo bij TimeTell. De voordelen van TimeTell Online op een rij:

 • Altijd de beschikking over de meest up-to-date TimeTell Online versie .
 • Altijd en overal benaderbaar via web en app.
 • Indien er problemen zijn in de TimeTell omgeving, kunnen wij snel support verlenen, omdat wij de technische omgeving beheren.
 • De organisatie wordt ontzorgt;
  • Zelf hoeven geen updates meer uitgevoerd te worden, dat doen wij voor u.
  • Geen server meer ter beschikking te stellen, omdat wij de hosting voor onze rekening nemen
  • Veel minder security risico’s, omdat onze omgeving aan de hoogste veiligheidseisen voldoet
 • In geval van een calamiteit is de continuïteit gewaarborgd door ACC ICT (Klik hier voor meer informatie).
 • Uw TimeTell Online omgeving voldoet aan de hoogte security en informatie beveiligingseisen (Klik hier voor meer informatie over onze Hosting & Beveiliging).

 Meer weten over de hosting en beveiliging van TimeTell Online? Klik dan hier. Interesse in TimeTell Online neem dan contact op met uw accountmanager (sales@timetell.nl of 070-3114811).