Referenties

Klant aan het woord – Gelders Archief

Organisatie:
Gelders Archief

Branche:
Overheid & Semi-overheid

Aantal gebruikers:
120

Locatie:
Arnhem

TimeTell gebruiker sinds:
2005/2006 (destijds Keeper)

“Bij TimeTell stellen ze kwaliteit boven kwantiteit”

Het Gelders Archief is, samen met andere archieven, het collectieve (mede)geheugen van Nederland. We beheren archieven en historische collecties en stellen die met veel plezier en inzet beschikbaar voor een breed publiek. Niet alleen in de studiezaal, maar juist ook via internet kunnen mensen ons waardevol historisch materiaal inzien en gebruiken.

Het Gelders Archief is ‘een oud gediende’ bij TimeTell. Zij werken al sinds januari 2006 met TimeTell, destijds Keeper. In 2005 is er begonnen met het zoeken naar een systeem dat inzicht kon geven in de gemaakte uren van de medewerkers. “Na een negatieve ervaring met een eerder pakket, gingen we extra kritisch aan de slag met TimeTell”, vertelt May Scheepers, applicatiebeheerder. “Maar TimeTell sloot boven verwachting goed aan bij onze wensen”. “Het implementatietraject en het in gebruik nemen van TimeTell verliep naar wens. Zowel het werken met de applicatie zelf, als de communicatie met de mensen van TimeTell ervaren wij als erg prettig. Toen en nu.” Aldus May Scheepers.

Klokken en Verlof & ziekte
Zowel medewerkers als externen klokken in met een badge/tag op een fysieke klokterminal die bij de ingang in het gebouw hangt. Zo is precies duidelijk wie er in het gebouw aanwezig zijn. Dit wordt weergegeven in het receptiescherm, dat voor iedereen beschikbaar is. Het klokken (aanwezigheid) wordt gebruikt voor het exact toepassen van woon-werkverkeervergoeding. Ook alle verlof- en ziekteregistraties worden in TimeTell bijgehouden.

Exporteren naar Excel
May Scheepers: “We zijn ontzettend blij met de mogelijkheden om gegevens uit TimeTell te exporteren naar Excel. Dat is voor ons echt een meerwaarde. Het is erg makkelijk in gebruik en geeft ons de mogelijkheid de gegevens eenvoudig verder te verwerken.”

Kwaliteit boven kwantiteit
May Scheepers vertelt verder: “Bij TimeTell stellen ze kwaliteit boven kwantiteit. Daarmee bedoel ik dat de updates en nieuwe features in TimeTell altijd goed doordacht en uitgetest zijn voordat ze naar buiten gebracht worden. Er wordt nooit reclame gemaakt met features die (nog) niet of maar half werken om nieuwe klanten te werven of modules te verkopen. Dat vind ik heel sterk van TimeTell.”

 

Download de referentie van de het Gelders Archief als pdf.

www.geldersarchief.nl