Referenties

Klant aan het woord – Hanzehogeschool Groningen

Organisatie:
Hanzehogeschool Groningen

Branche:
Onderwijs

Aantal gebruikers:
3.700

Locatie:
Groningen o.a.

TimeTell gebruiker sinds:
2011

pdf downloaden
“Er zijn weinig IT-organisaties waar de communicatie met de klant zo goed is als bij TimeTell”

De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2018 viert zij haar 220-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool 28.432 studenten en 3.280 medewerkers.

On-premises tijdschrijfoplossing met een koppeling
In 2011 was de IT-afdeling van de Hanzehogeschool op zoek naar een tijdschrijfsysteem voor ongeveer 50 medewerkers. Het moest een on-premises oplossing zijn, en er moest een koppeling gemaakt kunnen worden met het HR-pakket Youforce. Na een korte zoektocht op internet, een demonstratie van TimeTell en een implementatietraject van een week is de Tijdregistratie module in gebruik genomen. 

Uitbreiden naar 2.500 gebruikers
De gebruikersvriendelijkheid van TimeTell beviel erg goed. Toen ook overige afdelingen hun uren gingen boeken in het kader van (subsidie)projecten is het aantal TimeTell gebruikers verder uitgebreid. In 2015 zijn alle medewerkers behalve de docenten begonnen met het aanvragen en schrijven van verlof in TimeTell. Het aantal gebruikers is toen opgehoogd naar 2.500.

Declaratie oplossing
In 2016 ontstond bij de Hanzehogeschool de vraag naar een declaratie-oplossing binnen TimeTell. De bestaande declaratie-oplossing van TimeTell stond destijds nog in de kinderschoenen. TimeTell heeft toen in een hele prettige samenwerking met onder andere de Hanzehogeschool de Declaratie module verder ontwikkeld tot wat het nu is. De module is in 2017 door alle medewerkers van de Hanzehogeschool, inclusief de docenten in gebruik genomen. Daarmee kwam het aantal gebruikers op 3.700. Johan Stel, Functioneel beheerder: “Medewerkers zijn ontzettend blij met de Declaratie module. De declaraties kunnen snel en op ieder moment worden ingediend. Het hele proces van het administratief verwerken van een declaratie is gegaan van 45 minuten naar vijf minuten per declaratie. De tijdsduur tussen het indienen en uitbetalen van een declaratie is gegaan van minimaal zes weken naar maximaal ÉÉN dag.”

Deskundigheid en goede communicatie
Johan Stel ervaart de samenwerking met TimeTell als erg prettig: “De deskundigheid van de consultants is zeer hoog. De samenwerking tussen consultant, technisch specialisten en de Hanzehogeschool verloopt tijdens de implementatiefase uitstekend. Ook na de implementatie kan je bij de medewerkers van TimeTell terecht, de after sales zijn goed geregeld. Heb je vragen of problemen, de helpdesk helpt je snel. Bij spoedvragen word je meteen geholpen. Bij andere vragen heb je binnen een halve dag antwoord. Er zijn weinig IT-organisaties waar de communicatie met de klant zo goed is als bij TimeTell.”

 

Download de referentie van de Hanzehogeschool Groningen als pdf.

www.hanze.nl