Referenties

Klant aan het woord – HAS Hogeschool

Organisatie:
HAS Hogeschool

Branche:
Onderwijs

Aantal gebruikers:
400

Locatie:
Den Bosch/Venlo

TimeTell gebruiker sinds:
Maart 2021

“TIJDSCHRIJVEN IN TIMETELL IS MAKKELIJK, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN INTUÏTIEF”

HAS Hogeschool is hét hbo-opleidingscentrum van Zuid-Nederland voor voltijd hbo-bacheloropleidingen in
de sector agro, food en leefomgeving, gesitueerd in Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool
waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. HAS Hogeschool
heeft 3.800 voltijdstudenten, daarnaast volgen ruim 640 cursisten één of meer van onze verschillende
bedrijfsopleidingen en er zijn 500 medewerkers werkzaam.

Gebruiksvriendelijk tijdschrijven
Ter vervanging van het eigen tijdschrijfsysteem was de HAS Hogeschool in 2020 op zoek naar een tijdregistratiesysteem dat met name gebruiksvriendelijk is en waarin autorisatie mogelijk is. Daarnaast was het onder andere wenselijk dat het systeem gekoppeld kon worden aan bestaande softwaresystemen zoals Exact, een planningssysteem en een personeelssysteem.

Referenties
Na een positieve inventarisatie bij andere hogescholen die al met TimeTell werken, werd besloten om contact op te nemen met TimeTell.

Discipline
“Met de ingebruikname van TimeTell is het tijdschrijven er zeker makkelijker en beter op geworden. Tijdschrijven in TimeTell is makkelijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief.” vertellen Irene Payens, Projectleider en Esther Verkuijlen, Applicatiebeheerder. “Maar ondanks de notificaties die vanuit TimeTell worden verstuurd, vraagt het alsnog discipline van de medewerkers om op tijd, in ons geval aan het einde van de maand, de projecturen te registreren.”

Communicatie
De communicatie met TimeTell wordt als prettig ervaren. “Zowel tijdens het implementatietraject met de accountmanager, de projectleider en de consultant, als na de live-gang met de helpdesk, de planning en het sales team hebben we goed contact en worden we snel en vriendelijk geholpen.” zegt Esther Verkuijlen.