Referenties

Klant aan het woord – VOS Logistics

Organisatie:
VOS Logistics

Branche:
Industrie, handel & logistek

Aantal gebruikers:
710

Locatie:
Helmond, Oss, Roosendaal, BE en DE

TimeTell gebruiker sinds:
2008

“TIMETELL IS VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR”

Vos Logistics is een onafhankelijke, Europese logistieke dienstverlener. Zij leveren een breed scala aan transport- en klant specifieke logistieke diensten in diverse landen.

Drie landen, drie talen
Inmiddels werkt Vos Logistics in Nederland, België en Duitsland met TimeTell. Ieder op hun eigen manier en in hun eigen taal; Nederlands, Duits en Engels.

Nauwkeurige data voor rapportages
Vos Logistics werkt in Nederland binnen de warehouses in Helmond, Oss en Roosendaal al ruim 8 jaar met 620 van haar medewerkers in TimeTell. TimeTell wordt ingezet om de activiteiten van medewerkers op een efficiënte manier te registeren

waardoor er nauwkeurige data beschikbaar is voor rapportages, die gebruikt worden om inzicht te krijgen van de activiteiten in de magazijnen maar ook voor urenverantwoording/ tijdregistratie.

Met een druk op de knop rapportages in Excel
De meeste TimeTell gebruikers zijn te vinden in de magazijnen van Vos Logistics. De medewerkers schrijven tijd door middel van barcodescanners, die precies weergeeft voor welke klant er is gewerkt. Deze informatie gebruikt TimeTell vervolgens om rapportages op te stellen voor Vos Logistics. Door middel van het indrukken van één knop kunnen de rapportages omgezet worden naar Excel. Iets dat veel tijd bespaart voor de desbetreffende medewerkers en inzicht geeft aan het management.

Kevin Heylen, Magazijn Manager is erg tevreden met de nieuwe versie van TimeTell: “Vooral de nieuwe interface maakt het werken met TimeTell nog gemakkelijker”.

 

Download de referentie van VOS Logistics als pdf.

www.voslogistics.com