Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand.

De gemeente Noordwijk werkt al sinds 2009 met TimeTell. TimeTell heeft een koppeling gemaakt met MBR (Medewerker Basis Registratie), zodat alle gegevens en mutaties automatisch in TimeTell verwerkt worden. Ook draait TimeTell maandelijks een export uit van de uren & tarieven. Deze worden dan geïmporteerd in het financiële systeem CiVision Middelen voor verdere verwerking. Sinds 2013 wordt er bij de Gemeente Noordwijk ook gebruik gemaakt van Datafox klokken voor tijdregistratie.

Marion Klinkenberg (afdeling Dienstverlening, Team Financiën) is zeer tevreden met TimeTell. Ze vertelt: “Bij vragen is de TimeTell Helpdesk altijd goed bereikbaar en ligt de oplossing vaak binnen handbereik. Indien nodig kijken zij op afstand mee en bieden zij vrijwel direct een passend antwoord. Daarnaast ben ik erg tevreden met de maatwerkrapportages, dat werkt voor ons heel goed.”

Marion Klinkenberg Gemeente Noordwijk & TimeTell consultant Richard van der Zeeuw

Marion Klinkenberg Gemeente Noordwijk & TimeTell consultant Richard van der Zeeuw

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.