ICTU is van de overheid en werkt voor de overheid.

ICTU helpt overheden beter te presteren, digitale werkprocessen binnen en tussen overheden zorgen voor betere dienstverlening en meer efficiëncy. Het stroomlijnen van die processen en het werken aan een optimale uitwisseling van betrouwbare gegevens zorgt bovendien voor flinke kostenbesparingen.


Muharrem Icli, Teammanager SC Financiën, over de doelstellingen van ICTU met betrekking tot het gebruik van TimeTell: “ICTU is opdracht gefinancierd, daarom is sturing op budget versus realisatie van belang. Tijdschrijven bepaalt het overgrote deel van de uitgaven van een project.”

Muharrem Icli vindt TimeTell zeer gebruikersvriendelijk: “(TimeTell is) eenvoudig in gebruik, met een goede gebruikersinterface en standaardrapportages op diverse niveaus.”

“ICTU draait maandelijkse rapporten waarbij de doorbelasting van uren, na handmatige bewerking, worden ingelezen in het financiële systeem. De wens is om deze bewerkelijke werkwijze te automatiseren.”
Momenteel onderzoekt ICTU of het mogelijk is een koppeling te maken tussen TimeTell en Exact. Tevens wordt er onderzocht of er gewerkt kan worden met één systeem voor tijdschrijven en financiën.

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.