TimeTell Tijdregistratie

Waarom tijdschrijven met TimeTell?

 

Uit ervaring weten wij dat bijna iedere organisatie vanuit een andere motivatie tijdregistratie toepast. Ook de mate waarin urenregistratie gewenst is, loopt sterk uiteen. Het kan zijn dat er projectmatig wordt gewerkt en ieder kwartier verantwoord moet worden. Of soms is alleen de registratie van af- en aanwezigheid voldoende. Hoe het voor uw organisatie ook zij, met tijdregistratie software van TimeTell kunt u alle kanten op. TimeTell is flexibel in te richten naar de eisen en wensen van uw organisatie.

kenmerken

N

Gebruikersvriendelijk

N

Realtime inzicht aan/afwezigheid

N

Platformonafhankelijk

N

Koppelingen met externe systemen

N

NL-, DE- of EN-talig

N

Geïntegreerd in softwarelandschap

N

Uitgebreide goedkeuringsworkflow

N

Signalering achterstanden

N

Rapportages per mail

N

Rapportages projectvoortgang

Wat kunt u van TimeTell verwachten?

TimeTell Tijdregistratie stelt medewerkers in staat op een eenvoudige en snelle manier de urenregistratie te verrichten via pc of app. Het systeem levert vervolgens (automatisch) krachtige rapportages en interfacemogelijkheden met o.a. financiële, salaris, HRM en ERP applicaties. Kortom met TimeTell Tijdregistratie heeft u grip op de tijdregistratie van medewerkers en de rapportage daarvan.

Hoe kunt u in TimeTell….

Aanwezigheid registreren

Medewerkers registreren zich bij binnenkomst eenvoudig door middel van een sleutelhanger of vingerafdruk. Na registratie is bekend op welke locatie een medewerker werkzaam is en kan bij calamiteiten snel en adequaat gereageerd worden. Om locatie onafhankelijk werken mogelijk te maken, faciliteert TimeTell tevens het (extern)aanmelden via de App. Dit maakt het mogelijk de aanwezigheid van medewerkers die thuiswerken zichtbaar te maken. Na het beëindigen van de werkzaamheden meldt een medewerker zich eenvoudig af. Uiteraard kan dit afhankelijk van de aanwezige ‘business rules’ leiden tot een berekening van meer- en minderuren en toeslagen.

Verlof & ziekte registreren

Afwezigheid kan in TimeTell op verschillende manieren verwerkt worden. In TimeTell is zowel online als in de App een ESS (Employee Self Service) omgeving beschikbaar waarin de verlofadministratie overzichtelijk staat weergegeven. Medewerkers kunnen hier eenvoudig de vakantieplanning inzien, verlofsaldi checken en vervolgens een vakantieaanvraag indienen die ter goedkeuring aan de leidinggevende wordt aangeboden. Ziekmeldingen kunnen door de leidinggevende worden ingevoerd in het systeem, waarna de betrokken collega’s via een emailnotificatie op de hoogte kunnen worden gesteld.

Wat is er mogelijk op het gebied van project registratie

Via de App of online boeken medewerkers in hun weekstaat achteraf hun uren op projecten en activiteiten. In bijvoorbeeld productieomgevingen gebeurt dit realtime via een terminal waardoor orderregistratie mogelijk is. Medewerkers die vergeten te registreren worden via e-mail notificatie automatisch herinnerd. Indien u ook de planningsmogelijkheden van TimeTell benut is dit ook direct zichtbaar voor medewerkers in de timesheet. Dit maakt de urenverantwoording voor medewerkers zeer eenvoudig en levert direct inzicht in de planning versus de realisatie van de projecturen. Zo houdt u grip op de projecten en bent u, indien nodig, in staat tijdig bij te sturen.

Toepassingsmogelijkheden, integratie en koppelingen

TimeTell werkt platformonafhankelijk. Dit betekent dat TimeTell zowel online als on-premises (op eigen server) kan werken. Daarnaast is TimeTell ook beschikbaar als app voor iOS en Android.

Voor aanvang van de implementatie wordt door onze ervaren consultants een nauwkeurig implementatieplan opgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met uw huidige softwarelandschap zodat TimeTell volledig geïntegreerd kan worden. Bijvoorbeeld door de realisatie van koppelingen met externe systemen.

TimeTell Tijdregistratie combineren met andere modules

TimeTell software is modulair opgebouwd. Naast Tijdregistratie bestaat TimeTell uit nog twee basismodules; Planning en Declaratie. Een of meer van deze basismodules kunt u aanvullen met overige modules om zo precies de gewenste functionaliteit te creëren. Niet meer en niet minder.

Zo is TimeTell Tijdregistratie goed te combineren met:

Bent u op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke software oplossing voor tijdregistratie? Met de TimeTell Tijdregistratie module creeert u controle, inzicht, grip en gemak op het gebied van urenregistratie en aan- en afwezigheid van uw medewerkers.

Kenmerken:
N
Gebruiksvriendelijke urenregistratie via PC en/of TimeTell App (smartphone en tablet)
N
TimeTell is beschikbaar als online en als on-premises software oplossing.
N
Beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Duits en Engels.
N
Uitgebreide goedkeurings-workflow voor (ingevulde) weekstaten.
N
Dashboards en rapportages in uw mailbox.
N
Realtime inzicht in aan- en afwezigheid.
N
Koppeling mogelijk met ERP, financieel, salaris of HRM systeem.
N
Eenmalig vastleggen van gegevens door gecertificeerde koppelingen.
N
Signalering van achterstanden – indien de weekstaat niet is ingevuld.
N
Integratie mogelijk met Planning.
N
Inzicht in projectvoortgang door rapportages, bijvoorbeeld planning vs. realisatie.
FLEXIBEL

Uit ervaring weten wij dat de wensen met betrekking tot tijdregistratie uniek zijn voor iedere organisatie. Mogelijk dat het registreren van aan- en afwezigheid voor u voldoende is. Of misschien vraagt de projectmatige manier van werken van uw organisatie daarnaast ook om een volledig inzicht in de verrichte werkzaamheden? Met TimeTell Tijdregistratie kunt u alle kanten op. TimeTell is flexibel en in te richten naar de eisen en wensen van uw organisatie.

GRIP OP TIJDBESTEDING

TimeTell Tijdregistratie stelt medewerkers in staat op een eenvoudige en snelle manier de registratie te verrichten. Het systeem levert vervolgens (automatisch) krachtige rapportages en interfacemogelijkheden met o.a. financiële, salaris, HRM en ERP applicaties. Kortom met TimeTell Tijdregistratie heeft u grip op de tijdregistratie van medewerkers en de rapportage daarvan.

INZICHT IN AANWEZIGHEID

Medewerkers registreren zich bij binnenkomst eenvoudig door middel van een sleutelhanger of vingerafdruk. Na registratie is bekend op welke locatie een medewerker werkzaam is en kan bij calamiteiten snel en adequaat gereageerd worden. Om locatie onafhankelijk werken mogelijk te maken, faciliteert TimeTell tevens het (extern)aanmelden via de App. Dit maakt het mogelijk de aanwezigheid van medewerkers die thuiswerken zichtbaar te maken. Na het beëindigen van de werkzaamheden meldt een medewerker zich eenvoudig af. Uiteraard kan dit afhankelijk van de aanwezige ‘business rules’ leiden tot een berekening van meer- en minderuren en toeslagen.

INZICHT IN AFWEZIGHEID

Afwezigheid kan in TimeTell op verschillende manieren verwerkt worden. In TimeTell is zowel online als in de App een ESS (Employee Self Service) omgeving beschikbaar waarin de verlofadministratie overzichtelijk staat weergegeven. Medewerkers kunnen hier eenvoudig de vakantieplanning inzien, verlofsaldi checken en vervolgens een vakantieaanvraag indienen die ter goedkeuring aan de leidinggevende wordt aangeboden. Ziekmeldingen kunnen door de leidinggevende worden ingevoerd in het systeem, waarna de betrokken collega’s via een emailnotificatie op de hoogte kunnen worden gesteld.

l
PROJECTREGISTRATIE

In hun weekstaat boeken medewerkers via de App of het Web achteraf hun uren op projecten en activiteiten. In bijvoorbeeld productieomgevingen gebeurt dit realtime via een terminal waardoor orderregistratie mogelijk is. Medewerkers die vergeten te registreren worden via e-mail notificatie automatisch herinnerd. Indien u ook de planningsmogelijkheden van TimeTell benut is dit ook direct zichtbaar voor medewerkers in de timesheet. Dit maakt de urenverantwoording voor medewerkers zeer eenvoudig en levert direct inzicht in de planning vs. de realisatie van de projecturen. Zo houdt u grip op de projecten en bent u, indien nodig, in staat tijdig bij te sturen.

INTERESSE?

Bent u op zoek naar een tijdregistratie oplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Tijdregistratie module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070-311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.