Actueel

TimeTell Informatiesessie 27 september jl. zeer geslaagd

Afgelopen donderdag 27 september jl. vond de TimeTell Informatiesessie plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Zo’n vijftig TimeTell klanten woonden de sessie bij. Deze goede opkomst, de prima sfeer en de aansprekende onderwerpen hebben bijgedragen aan het succes van de sessie.

Zo hebben de aanwezigen met elkaar en met de TimeTell medewerkers hun ervaringen kunnen delen in een ontspannen setting, onder het genot van een heerlijke lunch. Tijdens het plenaire gedeelte zijn diverse actuele onderwerpen de revue gepasseerd zoals TimeTell en AVG, de web oplossingen van TimeTell, de TimeTell Usergroup en TimeTell Declaratie.

 

TimeTell Plaza

Heeft u de Informatiesessie bijgewoond en wilt u alles nog eens rustig nalezen? Of was u niet aanwezig maar bent u wel nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op TimeTell Plaza. Hier vindt u de presentatie en relevante documentatie. Als TimeTell gebruiker heeft u toegang tot TimeTell Plaza via de Help knop in uw TimeTell applicatie. TimeTell gebruikers kunnen TimeTell Plaza overigens altijd raadplegen voor handleidingen, brochures en meer praktische informatie.

 

(Nog) geen klant, wel meer informatie?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze drie basismodules Tijdregistratie, Declaratie en Planning. Op de pagina software-modules vindt u meer informatie over onze overige modules waarmee u een TimeTell pakket kunt samenstellen met precies de gewenste functionaliteit.

 

Contact?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te besproken of TimeTell de oplossing is voor uw organisatie. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens of u kunt het informatie aanvraagformulier insturen.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Delen?