TimeTell App

Met de TimeTell App is urenregistratie tijd- en plaatsonafhankelijk geworden. Geen tijd of geen computer bij hand is geen excuus meer. Met de TimeTell app kunt u niet alleen uw urenregistratie bijhouden, maar ook declareren, verlof aanvragen/goedkeuren, ziekmelden, aan- of afwezig melden of bijvoorbeeld saldi checken.

Waarom de TimeTell App?

N

Urenregistratie

N

Verlof- en ziekteregistratie

N

Goedkeuren weekstaten en verlofaanvragen

N

Declaratie van onkosten en gereden kilometers

N

Registratie van aan- en afwezigheid, inclusief receptiescherm

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Urenregistratie

Medewerkers kunnen hun activiteiten en de bestede tijd verantwoorden en eventueel voorzien van extra tekstuele informatie. Ook kunnen meteen onkosten gedeclareerd worden (km-, lunchen/of parkeerkosten). Naast urenverantwoording is het mogelijk chronologische (van/tot) tijden te registreren. Al deze gegevens worden direct bijgewerkt in de TimeTell weekstaat. De manager heeft de mogelijkheid via de app weekstaten goed- of af te keuren.

MODULE: EXTERN GOEDKEUREN

Sinds TimeTell versie 9.4 is het mogelijk gebruik te maken van de module ‘Extern goedkeuren’. Met deze module kunt u externe partijen boekingen laten goedkeuren zonder dat u hiervoor extra licenties nodig heeft. En u kunt boekingen op locatie laten aftekenen door externe partijen door middel van een handtekening in de TimeTell App. Erg handig wanneer uw medewerkers (op locatie) voor externe partijen werkzaamheden verrichten.

Verlof- & Ziekteregistratie

Verlof is heel belangrijk voor medewerkers. De app biedt de mogelijkheid om verlof aan te vragen. Daarnaast biedt de app ook inzicht in het verlofsaldo, zodat duidelijk is hoeveel verlof er nog opgenomen kan worden. Als een verlofaanvraag is goedgekeurd, is dit direct zichtbaar in de weekstaat. Managers kunnen in de app de verlofaanvragen goedkeuren.

Declaratie

Met de app kunnen onkosten worden gedeclareerd. Daar is wel de Declaratie module voor nodig. Met de smartphone kan een foto van de bon of factuur gemaakt worden, en als bijlage bij de kostendeclaratie in de TimeTell App worden opgevoerd. Een andere functionaliteit in de app is de ritregistratie. Door een koppeling met Google Maps kan de TimeTell App via een routeregistratiefunctie de afstand en kilometerkosten berekenen.

Klok

Met de TimeTell App is aan- en afwezig melden mogelijk. Hierbij kan de medewerker aangeven of hij of zij op kantoor aanwezig is, of extern aan het werk is. In het TimeTell receptiescherm (zie hiernaast) (in combinatie met de Klok module) kan de plek van aanmelding ook zichtbaar worden gemaakt.

Geofencing bij aanmelden/afmelden

Met geofencing kan vanuit de app alleen aan- en afgemeld worden op toegestane locaties. Erg handig in deze tijd waarin veel vanuit huis gewerkt wordt. Geofencing maakt het mogelijk om met de TimeTell app te klokken, net zoals dat met een fysieke klokterminal kan. Er kunnen diverse locaties worden ingesteld waarvandaan mag worden aan- of afgemeld. Denkt u aan meerdere bedrijfsvestigingen of een thuisadres.

Als geofencing aanstaat wordt de locatie van de gebruiker niet permanent bijgehouden. Alleen op het moment van aan- of afmelden wordt de locatie gecontroleerd.

De locatie waarvandaan geklokt mag worden kan worden bepaald op basis van het adres. Verder kan een straal opgegeven worden waarbinnen geklokt mag worden.

Indien gewenst kan de aan- of afwezigheid getoond worden in het receptiescherm, net als dat bij een fysieke klokmelding het geval is.

Interesse? Of eerst meer weten?

Bent u benieuwd of de TimeTell app goed past bij de wensen van uw organisatie (+50 medewerkers)? Of heeft u andere vragen? Wij praten graag (vrijblijvend) met u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 – 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.