Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET?

Volg een TimeTell cursus

Per 1 juni cursussen weer klassikaal

Na onze cursussen drie maanden remote te hebben aangeboden, verwelkomen wij onze cursisten per 1 juni weer graag op ons kantoor in Voorburg.

Uiteraard hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om volledig te kunnen voldoen aan de Corona-regels zoals het RIVM/de rijksoverheid deze hebben voorgeschreven. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld minder cursisten per cursusdag zodat de 1,5-meter-regel gemakkelijk nageleefd kan worden. Na aanmelding ontvangen alle cursisten een overzicht van alle maatregelen omdat deze alleen zin hebben als alle aanwezigen zich eraan houden.

Samen staan we sterk!

Cursusaanbod

Tijdregistratie

Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

Functioneel Beheer

Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

Rapportage

De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Tijdregistratie wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

DE EERSTVOLGENDE CURSUSDATA

Tijdregistratie

Maandag 8 juni
Maandag 29 juni

Functioneel Beheer

Dinsdag 9 juni
Dinsdag 30 juni

PRAKTISCHE INFORMATIE

LET OP!

Zolang het nodig is hanteren wij strenge corona-maatregelen waarmee we voldoen aan de regels die de RIVM/de rijksoverheid voorschrijven. Na aanmelding ontvangt iedere cursist een overzicht van deze maatregelen. Medewerking van alle cursisten is noodzakelijk. Samen staan we sterk!

De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Hotel Den Haag-Voorburg tegen een gereduceerd tarief. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl