Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET?

Volg een TimeTell cursus

Corona-maatregelen

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarom worden onze cursussen remote aangeboden. Zodra hier verandering in komt leest u dat hier. Of, indien u zich al heeft aangemeld voor een cursus, ontvangt u van ons een bericht per e-mail.

Samen staan we sterk!

Cursusaanbod

Tijdregistratie

Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

Functioneel Beheer

Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

Rapportage

De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Tijdregistratie wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

DE EERSTVOLGENDE CURSUSDATA

Tijdregistratie

Maandag 19 april VOL
Maandag 3 mei
Maandag 17 mei
Maandag 14 juni
Maandag 12 juli

Functioneel Beheer

Dinsdag 20 april VOL
Dinsdag 4 mei
Dinsdag 18 mei
Dinsdag 15 juni
Dinsdag 13 juli

PRAKTISCHE INFORMATIE

Corona-maatregelen

Gezien de maatregelen van het RIVM worden onze cursussen momenteel remote aangeboden. Zodra dit veranderd leest u dit hier.
Of, indien u zich al heeft aangemeld voor de cursus, ontvangt u een bericht per e-mail.

Tijd & locatie
De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden remote plaats of in ons hoofdkantoor te Voorburg. Dit is afhankelijk van de geldende RIVM-maatregelen.

Kosten
De kosten (inclusief lunch en cursusmateriaal) voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

Klassikaal:
1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer) -> €425,-
2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer) -> €825,-
Remote:
1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer) -> €325,-
2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer) -> €625,-

Komt u van ver en is een hotelovernachting wenselijk?
Wij hebben met het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen een mooie prijs afgesproken voor onze cursisten: € 109,- inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. U kunt in het inschrijfformulier aangeven of wij een overnachting voor u kunnen boeken. De kosten rekent u zelf af bij het hotel. Eventuele parkeerkosten bij het hotel zijn €21,50 per auto per nacht. Meer weten over het hotel? Bezoek de website: https://www.bilderberg.nl/den-haag/europa-hotel-scheveningen/


Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl