Cursus

DE TIMETELL CURSUS

ALLE KENNIS EN VAARDIGHEDEN VOOR OPTIMAAL GEBRUIK VAN UW TIMETELL APPLICATIE

Belang van de cursus
Tijdens de cursus voorzien wij u van alle benodigde kennis en vaardigheden om u zoveel mogelijk zelfvoorzienend te maken in het gebruik en beheer van TimeTell. Daarnaast bent u na het volgen van de cursus in staat om uw collega’s bij te staan in het dagelijkse gebruik van de software. Nadat u de cursus succesvol heeft doorlopen staat u bij ons geregistreerd als applicatiebeheerder en bent u geautoriseerd contact op te nemen met onze Helpdesk mocht dat nodig zijn.

Dag 1 – Tijdregistratie

Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user volgt u deze 1-daagse cursus. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie.

Dag 2 – Functioneel Beheer

Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Er wordt uitgebreid ingegaan op het beheer van TimeTell.

Voor wie?
Alle nieuwe of toekomstige gebruikers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het beheer van TimeTell of beheerdersrechten hebben zoals functioneel applicatiebeheerders, key-users en (hr-)managers.

TimeTell ‘gevorderden’ volgen alleen cursusdag 2
In enkele gevallen is het voldoende om alleen cursusdag 2 te volgen, bijvoorbeeld indien u al ervaring heeft met het gebruik van TimeTell of een IT-achtergrond heeft. TimeTell software wordt continu doorontwikkeld en ge-updatet. Daarom adviseren wij ervaren applicatiebeheerders na enige jaren nogmaals cursusdag 2 te volgen.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor de gewenste cursus

data

13 & 14 februari
13 & 14 maart
17 & 18 april
15 & 16 mei

Kosten

€875,- (1 dag: €475,-)
(Incl. lunch en lesmateriaal)

}

Tijd

Aanvang: 9:30u
Einde 16:30u

HOTELOVERNACHTING

Komt u van ver en is een hotelovernachting wenselijk? Dan kunnen wij u onderstaande hotels aanbevelen:

  • Holiday Inn The Hague – Voorburg  Op loopafstand/minder dan 5 minuten rijden van ons kantoor is dit gloednieuwe hotel geopend. Het is gunstig gelegen nabij het centrum en tegenover het treinstation van Voorburg, vlakbij uitvalswegen A4 (Amsterdam – Den Haag), A13, (Den Haag – Rotterdam) en A12 (Den Haag – Utrecht).
  • Het Bilderberg Hotel in Scheveningen Dit 4-sterren hotel bevindt zich vlakbij de boulevard en de pier in Scheveningen en is ongeveer 15 minuten rijden bij ons kantoor vandaan. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. De route vindt u in de routebeschrijving op onze contactpagina.
  • Het Fletcher Hotel in Leidschendam Dit 4-sterren hotel bevindt zich naast de Mall of The Netherlands (bioscoop, winkels, restaurants), ligt vlak naast de A4 en is ongeveer 7 minuten rijden van ons kantoor vandaan. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Klik hier voor de locatie/route.

Direct inschrijven?

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Meer weten over de cursus?

Bel ons op 070 – 311 48 11 of vul het contactformulier in.