Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET?

Volg een TimeTell cursus

De TimeTell cursus bestaat uit twee dagen. Op dag 1 staat tijdregistratie centraal en dag 2 staat in het teken van functioneel beheer. Voor (nieuwe) functioneel beheerders van TimeTell is het noodzakelijk beide cursusdagen te volgen.

Dag 1 – Tijdregistratie

Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user volgt u deze 1-daagse cursus. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie.

Dag 2 – Functioneel Beheer

Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Er wordt uitgebreid ingegaan op het beheer van TimeTell.

Rapportage

Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op het gebied van rapportages, bieden we geen universele cursus meer aan. In de cursus Tijdregistratie wordt nu meer aandacht besteed aan rapportages. Is er binnen uw organisatie behoefte aan specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden van TimeTell, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

Corona-maatregelen

Wij volgen altijd de actueel geldende Corona-maatregelen.

Samen staan we sterk.

Praktische informatie

In principe vinden onze cursussen klassikaal plaats bij TimeTell op kantoor in Voorburg. Mocht dit in verband met de actueel geldende corona-maatregelen niet mogelijk zijn, dan leest u dat hier of u ontvangt van ons bericht indien u zich al heeft ingeschreven.

Cursusdata

Tijdregistratie / Functioneel Beheer
17 mei
13 & 14 juni
4 & 5 juli
22 & 23 augustus
12 & 13 september

Tijd & Locatie

Klassikaal: TimeTell kantoor in Voorburg Routebeschrijving >>

De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur.

Kosten

Klassikaal: 2 dagen: €850,- /  1 dag: €450,-
(Incl. lunch en lesmateriaal)

 

Hotelovernachting

Komt u van ver en is een hotelovernachting wenselijk? Dan kunnen wij u onderstaande hotels aanbevelen:

  • Het Bilderberg Hotel in Scheveningen Dit 4-sterren hotel bevindt zich vlakbij de boulevard en de pier in Scheveningen en is ongeveer 15 minuten rijden bij ons kantoor vandaan. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. De route vindt u in de routebeschrijving op onze contactpagina (www.timetell.nl/contact).
  • Het Fletcher Hotel in Leidschendam Dit 4-sterren hotel bevindt zich naast de Mall of The Netherlands (bioscoop, winkels, restaurants), ligt vlak naast de A4 en is ongeveer 7 minuten rijden van ons kantoor vandaan. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Klik hier voor de locatie/route.

Heeft u vragen over en/of hulp nodig bij het boeken van een hotel, neem dan gerust contact met ons op.

Direct inschrijven?

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Meer weten over de cursus?

Wilt u meer weten over de cursus? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 070 – 311 48 11 of via het contactformulier.